Rhode Island

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Rhode Island

Nemovitosti na prodej v Rhode Island

Rhode Island je v oblasti Nové Anglie a jeho hlavním městem je Providence.

Blíží se na sever a východ s Massachusetts, na západ s Connecticut a na jih s Rhode Island Zvuk a Atlantský oceán.

Průměrná hodnota nemovitosti na prodej v Rhode Island vzrostla v loňském roce o 8,5% a očekává se, že do příštího roku vzroste o 7,2%.

Rhode Island je velmi populární mezi obyvateli sousedních států. Historický Newport, který se nachází na ostrově Aquidneck v překrásném zálivu Narragansett, je známý svými nádhernými domy postavenými v roce 1800 jako "letní chaty" od Vanderbiltu, Astora a dalších bohatých průmyslových rodin na severovýchodě.

Providence je také známá tím, že má největší počet koblihů ve Spojených státech, včetně více než 50 bodů Dunkin Donuts po celém městě.

Rhode Island je malý stát, který čelí určité dynamice trhu, jako jsou prosperující metropolitní trhy jako Boston a New York. Zatímco prodej nemovitostí k prodeji v Rhode Island se v roce 2017 pátým rokem zvýšil, s 6% nárůstem průměrných cen zůstává velký nedostatek zásob.

Rhode Island trh s nemovitostmi se vyznačuje nedostatečnou ekonomickou dostupností a vyšší poptávkou než nabídkou. Náklady na prodej na Rhode Island jsou 4,1krát vyšší než průměrné příjmy, zatímco na vnitrostátní úrovni jsou jen 3,6krát vyšší.

5 nejlepších míst k nákupu nemovitosti na prodej v Rhode Island s nejlepší domácí zhodnocení sazby jsou:

Ashaway, která je nezapsaná vesnice ve městě Hopkinton. Komunita je domovem výborných škol.

Hope Valley, která je regionem ve městě Hopkinton.

Greenville, která je vesnicí ve městě Smithfield, část metropolitní oblasti Providence, velmi zajímavé místo, kde hledáte nemovitost k prodeji na Rhode Island.
Kingston je vesnice na jihu Kingstownu a je jednou z nejrychleji rostoucích komunit ve státě a Westerly, která je nábřeží na jižním pobřeží Rhode Island.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 3142

Prodat Jiné (Obyvání), Rhode Island, Providence, Providence, Providence

46,794,268.68CZK
Prodat
Jiné (Obyvání)

418 m²
WATERFRONT ESTATE HLAVNÍ krásným
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB